Malo eksotike med tednom. Goveji trakci z barvito zelenjavo se na hitro popražijo in so polni okusa.
Sestavine
-
250 g govejega mesa (rostbif)
-
1 rdeča paprika
-
1 manjša bučka
-
1 čebula
-
2 žlici sojine omake
-
1 žlica sezamovega olja
-
sol, poper po okusu
1 žlica ostrigine omake
Postopek
-
Meso nareži na tanke trakove in začini.
-
Zelenjavo nareži na trakove.
-
Na vročem olju na hitro popeči meso (3 minute), nato dodaj zelenjavo.
-
Dolij sojino omako, ostrigino omako, premešaj in kuhaj še 3 minute.
-
Postrezi takoj, najbolje z jasminovim rižem.
Če dodaš malo ingverja, bo jed dobila še bolj azijski pridih.

Katero verzijo bi pa ti? Ali bi kar vse tri?
KUHLA: Rola se mi, Sladki izbor, 5x10, Sladki hit(ri)
Poglej, če ti sede 🧐
Ni komentarjev
Objavite komentar