Sredozemsko na hitro. Enostavno, sveže in polno okusa – popolna nedelja brez stresa.
Sestavine (za 2 osebi)
- 2 piščančja fileja (300–350 g skupaj)
- 200 ml paradižnikovih kock v lastnem soku
- 1 strok česna
- 8–10 črnih oliv
- 1 žlica kaper
- 1 žlica olja
- ½ žličke origana
- sol in poper po okusu
Postopek
- Fileja rahlo potolči, začini s soljo in poprom.
- Na olju popeci 5 minut na vsaki strani, odstrani in pokrij.
- V isto posodo dodaj česen, premešaj, nato vlij paradižnik, olive, kapre in origano.
- Vrni fileja in kuhaj še 6 minut, da se omaka poveže. Po potrebi dodaš par žlic vode.
Namig: Postrezi s kuskusom ali testeninami ter potresi z baziliko.

KUHLA • 7 IZDAJI
Še več idej za ...
Okusne kombinacije za razvajanje v domačem okolju
Poglej ponudbo
Ni komentarjev
Objavite komentar