Tretji dan je dovoljeno jesti juho (receptura za juho , članek 1/7) , sadje in zelenjavo in nič drugega (ne priporočam : banane, fižol , grah , koruzo ).
Pijemo tako kot ostale dneve veliko vode , nesladkani čaj in skodelico črne nesladkane kave.
Blaž kuha – več kot le recepti! Slovenski kulinarični blog, kjer združujem preproste in okusne recepte, kuharske nasvete ter zanimivosti iz sveta kulinarike. Raziskujem sestavine, odkrivam nove okuse, spremljam trende in iščem najboljše izbire za vsakdanjo kuhinjo. Tukaj najdeš ideje, trike in koristne informacije za vse ljubitelje dobre hrane. Sledi mi in skupaj bomo raziskovali svet okusov! #slovenskikulinaričniblog #recepti #kuhanje #nasveti #prehrana
Praznična sezona je čas topline, druženja in tistih trenutkov, ko se hiša napolni s smehom in vonjem po cimetu. A vse to je mogoče samo zato...
Ni komentarjev
Objavite komentar