ŠESTI DAN
Jejte zelenjavno juho ( receptura , članek 1/7 ) , govedino in zelenjavo ( predusem zeleno lisnato zelenjavo). Pojeste lahko 3 goveje zrezke na hitro popečene brez maščob oz kuhano oz dušeno v malo vode. Solato začinite z soljo , jabolčnim kisom in žlico olivnga olja. Jejte kolikor želite seveda v mislih juha in zelenjava.
DIETA popraznična z zelenjavo juho 6/7
Blaž kuha – več kot le recepti! Slovenski kulinarični blog, kjer združujem preproste in okusne recepte, kuharske nasvete ter zanimivosti iz sveta kulinarike. Raziskujem sestavine, odkrivam nove okuse, spremljam trende in iščem najboljše izbire za vsakdanjo kuhinjo. Tukaj najdeš ideje, trike in koristne informacije za vse ljubitelje dobre hrane. Sledi mi in skupaj bomo raziskovali svet okusov! #slovenskikulinaričniblog #recepti #kuhanje #nasveti #prehrana
0
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
both, mystorymag
Ni komentarjev
Objavite komentar