Peti dan se je juha (receptura za juho, članek 1/7), govedina in sveži paradižnik. Pojeste lahko cca 200g govejega mesa in 6 kom svežih paradižnikov. PRIPRAVA - MESO goveji zrezek na hitrom popečemo na obeh straneh brez maščob , zalijemo z malenkost vode in dušimo. Vodo od dušenja zavržemo. PARADIŽNIK narežemo in začinimo ( sol, poper, bazilika) in žlico olivnega olja. Kot dodatek paradižniku dodamo lahko eno manjšo čebulo. Čez dan probamo spiti čim več vode, da omogočite , da se kislina spere z vašega organizma. Juho jejte vsaj enkrat . Pijete lahko tudi nesladkani čaj in skodelico nesladkane črne kave.
DIETA popraznična z zelenjavo juho 5/7
Peti dan se je juha (receptura za juho, članek 1/7), govedina in sveži paradižnik. Pojeste lahko cca 200g govejega mesa in 6 kom svežih paradižnikov. PRIPRAVA - MESO goveji zrezek na hitrom popečemo na obeh straneh brez maščob , zalijemo z malenkost vode in dušimo. Vodo od dušenja zavržemo. PARADIŽNIK narežemo in začinimo ( sol, poper, bazilika) in žlico olivnega olja. Kot dodatek paradižniku dodamo lahko eno manjšo čebulo. Čez dan probamo spiti čim več vode, da omogočite , da se kislina spere z vašega organizma. Juho jejte vsaj enkrat . Pijete lahko tudi nesladkani čaj in skodelico nesladkane črne kave.
Blaž kuha – več kot le recepti! Slovenski kulinarični blog, kjer združujem preproste in okusne recepte, kuharske nasvete ter zanimivosti iz sveta kulinarike. Raziskujem sestavine, odkrivam nove okuse, spremljam trende in iščem najboljše izbire za vsakdanjo kuhinjo. Tukaj najdeš ideje, trike in koristne informacije za vse ljubitelje dobre hrane. Sledi mi in skupaj bomo raziskovali svet okusov! #slovenskikulinaričniblog #recepti #kuhanje #nasveti #prehrana
0
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
both, mystorymag
Ni komentarjev
Objavite komentar