Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Postavimo Slovenijo na kulinarični zemljevid sveta!

Izbor najboljše restavracije v Sloveniji - THE SLOVENIA RESTARANTS AWARDS 2018 sponsored by Diners Club International je za nami in ker je kulinarika pomemben del slovenskega turizma, vas vabimo, da podate svoje mnenje in povabite svoje bralce h glasovanju ter tako prispevate pri prepoznavnosti slovenske enogastronomije.

Bodite tudi vi delček vizije organizatorja!
Restavracija Cubo
Moja malenkost preko preko spletne aplikacije kot član Chef & Foodies Akademije izbrala svoje najljubše in oddala glas. 
Sedaj ste na vrsti še vi dragi obiskovalci kulinaričnega bloga #BlažKuha !

Kriteriji za izbor najboljših slovenskih restavracij:
Komisija je po strokovnih kriterijih in osebnih izkušnjah pripravila obširen seznam restavracij, za katere meni, da s svojo ponudbo ter kakovostjo jedi in storitev ponujajo vrhunsko kulinarično izkušnjo. Slovenijo je razdelila na 5 regij; severno, južno, vzhodno, zahodno ter Ljubljano z osrednjo Slovenijo. Vsak član je predlagal do 15 restavracij na regijo oz. do 25 za Ljubljano z osrednjo Slovenijo. Vsak član strokovne komisije je moral vsaj enkrat v zadnjih dveh letih obiskati restavracijo, ki jo je predlagal na seznam.

Člani komisije so tudi letos izbirali na sledeči osnovi:

Restavracija mora obratovati najmanj eno leto. Restavracije, ki so se odprle v letu 2018, bodo lahko kandidirale šele za leto 2019.
Ponudba hrane je raznovrstna, inovativna, iz kakovostnih sestavin, predstavitev je zanimiva in všečna, okusi so skladni, spajanje hrane in pijače je primerno.
Storitev temelji na prijazni postrežbi ter načinu in znanju priporočanja hrane in pijače.
Na osnovi tega se je oblikovala skupna ocena “splošnega zadovoljstva” ob obisku restavracije.
Gostilna Na Gradu


Podrobnejši seznam in glasovnico za izbor THE SLOVENIA RESTARANTS AWARDS 2018 najdete na www.the-slovenia.com.
Hiša Franko
Naša vizija je mednarodna prepoznavnost Slovenije kot 'foodie' turistične destinacije, dolgoročen dvig kakovosti storitev in obiska v restavracijah ter razvoj zdrave kulinarične kulture Slovencev.
Podprite vizijo organizatorja in oddajte svoj glas ⏩ THE SLOVENIA
Podporniki projekta: Diners Club International, Medijskimi partnerji: Dnevnik d.d. , The Slovenia Times, City Life, Playboy, STA, Ljubljananjam, RTV Slovenija, Pet Zvezdic, Mad.Over.Net. in Portal Gastrogurman ter priznani strokovnjaki na področju gastronomije, enologije, turizma, kot tudi chef-i in t. i. foodiji - ljubitelji dobre hrane in pijače. Revizijo rezultatov pa bo opravila revizijska hiša Deloitte d.o.o.
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

AVOKADO, ZDRAVO, BREZ GLUTENA
Copyright © Blaž Kuha 2023. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo