Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Popečena puranja krača z rdečo čebulo in medeno omako

Puranji trakovi z rdečo čebulo in medeno glazuro – sočno, hitro in v eni ponvi. Idealno za med tednom.

Sočno in hitro. Tanki trakovi puranjega mesa, čebula in med ustvarijo čudovito glazuro v nekaj minutah.

Sestavine (za 2 osebi)

  • 300 g puranjega mesa (izkoščena krača ali file, narezano na trakove)
  • 1 velika rdeča čebula
  • 1 žlica medu
  • ½ žličke dimljene paprike (po želji)
  • 1 žlica olja
  • sol in poper po okusu

Postopek

  1. Meso nareži in začini s soljo, poprom in papriko.
  2. V ponvi segrej olje, dodaj meso in peci 6–8 minut, da porjavi.
  3. Dodaj čebulo in med, praži 2–3 minute, da se zglazira.
  4. Po potrebi dodaj malo vode, da se omaka poveže.

Namig: Postrezi s kuskusom ali pirejem – vejica rožmarina doda piko na i.

0.0/ 5 (0)
PDF Kuhla – Rola se mi: ideje za tortilje
TORTE • RECEPTI

Še več idej za TORTE...

Za vse pričožnosti...

Razišči
PDF Kuhla – Rola se mi: ideje za tortilje
KUHLA • 7 IZDAJI

Še več idej za ...

Okusne kombinacije za razvajanje v domačem okolju

Poglej ponudbo
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

GLAVNA JED, SLADICA, NOVIČKE
Copyright © Blaž Kuha 2025. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo