Sočno in hitro. Tanki trakovi puranjega mesa, čebula in med ustvarijo čudovito glazuro v nekaj minutah.
Sestavine (za 2 osebi)
- 300 g puranjega mesa (izkoščena krača ali file, narezano na trakove)
- 1 velika rdeča čebula
- 1 žlica medu
- ½ žličke dimljene paprike (po želji)
- 1 žlica olja
- sol in poper po okusu
Postopek
- Meso nareži in začini s soljo, poprom in papriko.
- V ponvi segrej olje, dodaj meso in peci 6–8 minut, da porjavi.
- Dodaj čebulo in med, praži 2–3 minute, da se zglazira.
- Po potrebi dodaj malo vode, da se omaka poveže.
Namig: Postrezi s kuskusom ali pirejem – vejica rožmarina doda piko na i.

TORTE • RECEPTI
Še več idej za TORTE...
Za vse pričožnosti...
Razišči

KUHLA • 7 IZDAJI
Še več idej za ...
Okusne kombinacije za razvajanje v domačem okolju
Poglej ponudbo
Ni komentarjev
Objavite komentar