Okusi za januar.....

[ZDRAVO ZA JANUAR][threecolumns]

110 NAMIGOV : SOLATNI IZBOR

[SOLATA][bleft]

Čas za ajmoht (juha, mineštra, lonec, enolončnica)...

[ENOLONČNICA][threecolumns]

ZBISTRITEV GOVEJE JUHE

POSODOBLJENO, 16.01.2016
Ob kuhanju goveje juhe se nam lahko zgodi, da je motna.


Največkrat pride do tega, zaradi pretiranega vrenja tekočine. Ker mora biti prava goveja juha BISTRA vam priporočam dva postopka za zbistritev goveje juhe:



1.
STEPEMO SNEG Z BELJAKA ALI OLUPKE OD JAJCA POLOŽIMO V JUHO PRED KONCEM KUHANJA, ZA CCA 5 MINUTE
2.
OPEREMO, OLUPIMO IN PREPOLOVIMO KROMPIR TER GA OB KONCU V GOVEJI JUHI KUHAMO DOBRIH MINUT

Objavljeni komentarji
  • Blogger Komentar preko Bloggerja
  • Facebook Komentar preko Facebooka
  • Disqus Komentar preko Disqusa

Ni komentarjev :


NOR NA PITE: eden mojih najljubših tagov...

[NOR-NA-PITE][threecolumns]

"vklopi" kulinarično domišljio in jo spravi v kozarec...

[SLADKI KOZAREC][threecolumns]

"IN" V VSEH LETNIH ČASIH...

[B-BURGER][twocolumns]