Rožičevi kosmiči



Okusi za popoln začetek dneva!
Rožičevi kosmiči v kombinaciji z grškim jogurtom, jagodami, malinami in borovnicami ponuja lep okus za začetek dneva.

Ko končal raziskovanje okusov in sestavljanje recepta, testiral še obstojnost. Po 10-ih dneh še vedno hrustljavo in slastno. Zaužil jih tudi kot prigrizek... Pomembno pri obstojnosti - dobro ohlajene shranite v kozarec ali PVC skledo, hermetično zaprete in shranite v temnem prostoru.

.
3 žlice bio kokosovega olja
3 žlice ovsenih kosmičev
4 žlice rožičeve moke
4 žlice rjavega sladkorja
2 jajci

#Dodatek
grški jogurt
sadje po lastnem izboru
#SestavineZa
4 osebe

#ČasPeke
30 minut

#Zahtevnostna Stopnja
enostavno

#Alergeni
jajca

Kokosovo olje, ovsene kosmiče, rožičevo moko, rjavi sladkor in jajca stresemo v skledo. Dobro premešamo.
Na pekač položimo kos papirja za peko. Nanj stresemo zmes. Razmažemo na debelino 3 do 5 milimetrov. 
 Pekač postavimo v ogreto pečico na 190 stopinj za 15 minut. Ohladimo.
Pol pečeno zmes za domače kosmiče z roko razdrobimo na manjše kose. Nato pekač postavimo nazaj v pečico ogreto na 190 stopinj za 10 minut. Rožičeve kosmiče pred uporabo ohladimo.

Objavite komentar

Copyright © BLAŽ KUHA - kuharski blog . Designed by OddThemes & SEO Wordpress Themes 2018