Slider

script type='text/javascript'>var postcount = 11;

Testenine s pestom in svežo rukolo

Hitro kosilo z italijanskim šarmom: testenine s pestom, rukolo, pinjolami in parmezanom.

Sestavine

  • 200 g testenin
  • 3 žlice bazilikinega pesta
  • 50 g rukole
  • 30 g pinjol
  • 30 g parmezana
  • oljčno olje
  • sol in poper po okusu

Priprava

  1. Testenine skuhajte po navodilih. Shrani nekaj vode od kuhanja.
  2. Odcejene testenine zmešajte s pestom in žlico olja. Po potrebi dodaj vodo od testenin.
  3. Vmešajte rukolo, pinjole in parmezan.

Namig: Pinjole prej na hitro popražite na suhi ponvi – okus bo bolj intenziven.

0.0/ 5 (0)
0

Ni komentarjev

Objavite komentar

both, mystorymag

NE SPREGLEJ

GLAVNA JED, SLADICA, NOVIČKE
Copyright © Blaž Kuha 2025. Vse pravice pridržane.
izdelal by templateszoo